blank

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 15.07.2020. godine, oko 23, 45 časova, spriječili su lice inicijala D.J. iz Dervente da izvrši samoubistvo vješanjem.

Policijskoj stanici Derventa 15.07.2020. godine, oko 22, 35 časova, prijavljeno je da se iz stana  udaljilo lice inicijala D.J. te da je isto izjavilo da se više neće vraćati. Odmah po prijavi  policijski službenici krenuli su u obilazak terena u cilju pronalaska navedenog lica. Neporedno nakon navedenog Policijska stanica Derventa je zaprimila anonimnu prijavu da je u ulici 1. maja u Derventi uočeno navedeno lice i da u ruci ima konopac, te da isto najvjerovatnije ima namjeru da se samopovrijedi.

Policijski službenici su se odmah uputili na navedenu lokaciju prilikom čega su uočili navedeno lice na stablu, nakon čega su mu oprezno prišli zadržali ga rukama u položaju da se ne može namjerno osloboditi od grane za koju se držalo, te oslobodili kraj konopca koji je bio vezan oko vrata, a zatim ga bezbjedno spustili na tlo.

Policijski službenici su navedeno lice službenim vozilom prevezli u Dom zdravlja Derventa odakle je isto prevezeno u dobojsku bolnicu, gdje je zadržano na liječenju.

Policijska uprava Doboj se ovom prilikom zahvaljuje  građanima na saradnji tokom sinoćne akcije spašavanja.

PU DOBOJ

 

blank