blank

Sada već davne 2011. godine, tačnije 28. aprila 2011. godine, registrovan je internet portal www.RadioDerventa.com i tada je krenula priča koja i dan danas traje.

Radio Derventa danas je jedan od uticajnih internet portala na području regije, sa preko 20 000 pratilaca na Facebook stranici, 2 internet radio programa i 3 kamere uživo.

blank

Naš radio program obogatili su i džinglovi poznatih poput Ace Pejovica, Dženana Lončarevića, Mileta Kitića, Saleta iz Tropiko benda, Tijane Dapčević, rep grupe THCF, Emir iz Lapsus benda, Antonije Šole, Minalna Vasića, Milana Kalinića i drugih.

Decenija svakodnevnog rada i truda je iza nas, ponosni smo na naše uspjehe i realizovane projekte, a naročito što smo i nakon 10 godina ostali “ničiji” i što sve finasiramo iz ličnih sredstava.

Trudimo se da građane informišemo objektivno, budemo nezavisni i da donesemo pravu istinu, nadamo se da će tako ostati i u budućnosti.

U sklopu proslave ovog jubileja odlučili smo da naše sugrađane obradujemo još jednim projektom, a to je besplatan WiFi internet u centru grada.

Svi koji se nađu na gradskom šetalištu moći će koristiti besplatan javni WiFi.

Hvala Vam što pratite i podržavate naš rad.

 

 

blank