blank

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić rekla je u Derventi da su u fokusu te stranke borci, majke i penzioneri.

Ona je rekla da PDP nudi novu viziju Srpske i izrazila uvjerenje da će ta stranka u Izbornoj jedinici četiri imati direktan mandat.

“Nacionalni interes za 21. vijek je mir”, rekla je Trivićeva novinarima i dodala da treba graditi stabilne odnose sa svima u svijetu.

blank

Nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu Srpske u Izbornoj jedinici četiri Sanja Dimitrić poručila je da se bore za slobodu, bolji život u Republici Srpskoj.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović smatra da Republika Srpska ne treba da stvara neprijateljstva za važnim zemljama jer to, kaže, nije dobro ni za Srpsku, a ni za privredu Dervente.

blank

Tribini u Derventi, na kojoj su predstavljeni kandidati PDP-a iz Izborne jedinice četiri za Narodnu skupštinu Republike Srpske i kandidati iz Izborne jedinice dva za Parlamentarnu skupštinu BiH, prisustvovao je i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić, kao i drugi funkcioneri stranke. 

PN

blank