blank

Na turniru u odbojci na pijesku “Obudovac 2021”, koji je organizovan u okviru manifestacije “Šamačko lјeto”, učestvovalo je osam muških ekipa.

blankNa turniru u organizaciji Odbojkaškog kluba “Crvena zvijezda” iz Obudovca učestvovali su odbojkaši iz tog mjesta, te okolnih opština i iz Gradiške.

Načelnik Odjelјenja za finansije opštine Šamac Velimir Andrić rekao je da je turnir jedno u nizu sportskih takmičenja u okviru “Šamačkog lјeta”, kao i da je odbojka na pijesku popularna u Obudovcu.

“Opština je podržala materijalno i tehnički ovu manifestaciju, kao i svih ranijih godina”, dodao je Andrić.

Predsjednik Odbojkaškog kluba “Crvena zvijezda” Janko Jovanović rekao je da je odigrano 12 utakmica, te da je turnir revijalnog karaktera.

“Ovo utakmice su promocija sporta na pijesku, a utakmice privuku našu omladinu i građane da uživaju zajedno sa nama”, dodao je Jovanović.

Titulu pobjednika ponijeli su Bojan Josić i Mirko Josipović iz Obudovca, drugo mjesto pripalo je Goranu Mitroviću i Mladenu Filipoviću takođe iz Obudovca, dok je treće mjesto pripalo Rajku Lajiću iz Gradiške i Stefanu Kojiću iz Obudovca.

Svetlana Pavlović

 

blank